Как и с какво да носите стилно бяла дамска риза: издръжливи, стилни комплекти, красиви модерни изображения

Как да носим бяла риза?

Този популярен елемент от гардероба е изключително полезен за всеки повод. Светлият нюанс е чудесен за вечерни разходки, както и за ежедневен стайлинг. Универсалността и класиката винаги са на мода.

Разбира се, четейки различни ръководства за стилисти, вероятно имате въпрос: защо всеки препоръчва да има бяла блуза или риза в гардероба си? Нищо чудно, допълнена от аксесоари, бижута или черно яке, тя е синоним на вечна елегантност, която винаги ще бъде в стил. По-долу ще намерите много модерни визии с такъв моден артикул като бяла риза.

Бяла риза обикновено се облича за официални срещи и именно с бизнес стила свързваме това изключително елегантно облекло. Сегашната ни представа за корпоративната мода обаче започва да се променя, а с нея и стилът на дрехите ни. Освен това кой каза, че ризата е само за тези, които ежедневно работят с документи в офисите?

Предлагаме класически дует с пола с тиранти. Модата се връща в 90-те. За да не изглежда комплект с такъв елемент твърде гротескно и в същото време да може да се използва в бъдеще, струва си да помислите за закупуване на риза с отлично качество. Може да бъде от дънкова материя, памук, както и изкуствена кожа.

Според нас най-добре е да изберете най-обикновена риза. Полата с тиранти вече е достатъчно украса, която изисква по-обикновена основа. Ризата тук трябва да е на заден план и следователно да не се конкурира с полата. Що се отнася до дължината на ръкавите на ризата, можете да носите както къси, така и дълги ръкави.

Ако обаче имате желание да разнообразите малко гардероба си, разгледайте риза от онлайн магазин evizabg.com с различни модификации, например с надпис на гърдите или гърба. За такива неща можете спокойно да вземете къса пола, тъмни чорапогащи и тъмни къси обувки с връзки. Или просто носете дънки или панталон по тялото. Комплектът е идеален не само за посещение на галерията на модерното изкуство, но и за среща или вечеря с приятел. Тя със сигурност ще оцени такъв интересен образ.

Имате ли любима рокля с широки презрамки в класически стил? И в същото време бихте ли искали да можете да я носите в хладни дни, когато се появят първите студени дни? Няма нищо по-лесно – просто комбинирайте бизнеса с удоволствието, в този случай това е рокля и риза.

Широките презрамки на роклята ще изглеждат страхотно на снежнобял фон на ризата, освен това в такъв комплект ще ви бъде топло и удобно. Допълнете визията с високи ботуши и черна чанта през рамо.

Pin It

About admin