Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/citygrou/public_html/spesti.info/wp-content/themes/typebased2/includes/sidebar-init.php:18) in /home/citygrou/public_html/spesti.info/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Актуални намаления, промоции, разпродажби – сайт за групово пазаруване https://spesti.info Всичко евтино и изгодно на едно място - в Spesti.info Sat, 04 Jul 2020 07:20:32 +0000 bg-BG hourly 1 Здрави кухни от масив https://spesti.info/%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%ba%d1%83%d1%85%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%b2.html Sat, 04 Jul 2020 07:20:32 +0000 https://spesti.info/?p=691

Здрави кухни от масив – ценни съвети за покупка

Предстоящият ремонт на жилището – радост, трепет, очакване с нетърпение да видите премяната в домът си.

Спалня, коридор, кухни от масив – тепърва ви очакват множество приятни мигове, приключения и интересни моменти.

След като споменахме думата „кухни“, няма как да не насочим вниманието именно към кухненското помещение – мястото, в което се планира почивката, мястото, където кулинарите приготвят прекрасни гоздби.

Изборът на кухня е прост и лесен. Или избирате традиционна, готова кухня, видяна от каталог, или се спирате на кухня по индивидуален проект.

Спирайки се на индивидуален проект ще можете да  осъществите мечтата си за красива и изтънчена кухня.

Ние Ви съветваме да заложите на кухни от масив, ако искате в продължение на много години да сте спокойни по отношение на устойчивостта им. Вероятно сте се сблъсквали с този характерен проблем, касаещ редица от моделите, предлагани по магазините – те не са никак здрави. Редица клиенти споделят, че са изпитвали редица неуредици – скоро след монтажа шкафовете се изкривяват, крепежите престават да държат цялостната конструкция стабилна. Едва ли има някой, който иска да подложи себе си и новия си дом на подобно изживяване. Затова е важно да инвестирате в наистина качествен материал.

Вярваме и сме сигурни, че вече изгаряте от нетърпение да се заемете с кухнята си по индивидуален проект. Подарете си онова, което заслужавате, не щадете средства, ресурси и енергия за нещо, което ще ползвате години наред.

Естествено, ако решите да закупите традиционни мебели, модулни мебели, можете да разгледате магазин за кухни, както и всякакъв друг тип мебели Мебелино.

На адрес www.mebelino.bg Ви очаква богато разнообразие от кухни, които лесно можете да сортирате, било то по цена, било то по тип, и съответно лесно да изберете най-доброто за Вас.

Както сами се досещате, мебелите от Мебелино са бюджетни, но в онлайн магазинът се предлагат и по-висок клас такива. Всичко зависи от настроението, финансовите ви възможности, както и от насоките.

]]>
Проектиране на мечтаната кухня https://spesti.info/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d1%87%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d1%83%d1%85%d0%bd%d1%8f.html Tue, 30 Jun 2020 12:43:04 +0000 https://spesti.info/?p=684

Проектиране на мечтаната кухня

Много млади семейства мечтаят за просторна кухня, кухня, която да е удобна и всичко да е на една ръка разстояние.

Истина е, че индивидуалният проект предоставя доста повече възможности за превръщане на идеите в реалност, но и концепцията за модулни кухни не остава много по-назад. Колекциите, създадени от дизайнерите, съумяват в пълен аспект да предложат и предоставят онова, от което всяко домакинство би имало нужда.

Изключителна рядкост е да попаднете на модулна кухня, на която да липсват същесвени елементи като достатъчно на брой шкафове и чекмеджета. В този ред на мисли, те се явяват като гениално решение на въпроса с обзавеждането на това помещение.

Модулните кухни са предвидени така, че да осигурят всичко необходимо на всяко домакинство. Естествено, ако търсите максимално удобство и комфорт, решението Ви е да ползвате кухня по индивидуален проект.

Съвременните кухни са съчетани с много допълнителни удобства, в това число механизми за плавно отваряне, LED осветление, гравирани витрини и каквото още се сетите.

Кухните, които са съставени от отделни модули предоставят безброй възможности за естетическо и функционално обзавеждане. Избирайки измежду различните варианти на модули и обзавеждане, вие даваше шанс на помещението си да се превърне в едно наистина прекрасно място, изпълнено с множество функционалности и красота. Единственото, което ви остава да направите, е да се наслаждавате ежедневно на новата си модулна кухня в компанията на чаша кафе и да се впуснете в кулинарни експерименти.

Днес, през 2020 година можете да впечатлите гостите не само с вкусни ястия, но и с компактна, съчетана и удобна кухня, която би била основният акцент на дома ви.

Проектирането на кухня може да съчетае разположение на модулите, визията, разположението на готварските електроуреди, както и съчетанието с перфектна атмосфера.

Но за да съсзадете мечтана кухня ще Ви трябват познания и специфични умения. Не е лишено от логика да потърсите съдействие от хора, които имат опит в тази област.

]]>
Как да намерим добър майстор за строителни ремонти https://spesti.info/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%bc-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%8a%d1%80-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b8%d1%82.html Thu, 25 Jun 2020 21:10:50 +0000 https://spesti.info/?p=681 Имайки предвид, че в определени моменти всичко е разделено на клиенти и специалисти, периодично възниква въпросът как да се намери добър майстор за реновиране на апартаменти . И вие отново ставате клиент. Но е по-добре да бъдете мъдър клиент, който знае как да избегне грешки, да изготви техническа задача и да намери наистина добър майстор, който ще ремонтира апартамента в ясно посочени срокове. След като сте получили знания от статията, не е трудно да разберете какви характеристики ще бъдат важни в процеса на подбор.

ТОП 5 акцента, без които е невъзможно да се намери добър майстор за ремонт

За да намерите добър майстор, трябва да включите специалист в предоставянето на услуги, със знания и практически опит. Но има 5 акцента, без които е невъзможно да се постигне желания ефект.

№1. Време е за изучаване на характеристиките на майсторите

Вземете най-ценния ресурс, време да намерите добър майстор, който да ремонтира апартамента. И тогава не е нужно сами да изравнявате стените или да замазвате ъглите.

Ако нямате абсолютно никакъв опит в извършването на ремонти в къща или офис, ще са необходими 3 до 7 дни, за да се проучат характеристиките на кандидатите и да се сравнят техните способности. И когато преди това трябваше да организирате или извършите ремонт, след 1 ден ще намерите подходящ специалист.

Как да намерите добър майстор за обновяване на апартаменти ?

Необходимо е да се обърне внимание на 3 основни характеристики на професионалист:

Наличието на данни за него, особено индикация за специализирано образование.

Опит. Знанието е добър знак, но трябва да признаете, че практическите умения са по-ценни.

Отзиви за работата. Реалната обратна връзка с клиентите е ценен фактор при оценяването на специалистите.

Ако ще наемете специалист за ремонт, свържете се със специализирана фирма. Обикновено има няколко нива на контрол, което не позволява на майсторите да завършат работата си „некачествено“.

№ 2. Основни данни за съвременните технологии

Факторите на проекта ви позволяват да си представите какъв специалист искате да видите. Така че преди да намерите добър майстор за ремонт, трябва да проучите подробно всички детайли на ремонта. Това се отнася както за характеристиките на материалите, така и за съвременните тенденции в приложението на технологиите. За да направите това, ще трябва да отделите време и да разговаряте с приятели, които наскоро са извършили ремонти, или с приятели, които работят в строителни фирми, както и да събирате информация от интернет.

Номер 3. Цена на работа

Важно при избора на добър майстор и цената на неговите услуги. Изборът на високи цени е привилегията на заможните хора,  които не са много. Следователно цената на работата значително влияе върху избора на добър майстор, който ще ремонтира апартамента. Но цената включва както цената на услугите, така и цената на материалите. Затова незабавно обсъдете кой, къде и на каква цена ще закупите довършителните материали, които ще са необходими по време на ремонта.

Ако сте съгласни с изпълнителя за поръчката на материали, проверете всяка стотинка разходи. Много често експертите изневеряват, купувайки по-евтини и нискокачествени стоки или купуват материали по-евтини, отколкото разкриват на собствениците на апартаменти. За да се спести, но не и да се изгуби и да се изчисли погрешно, има само два начина за борба:

Наемете екип за строителство и ремонт от официална компания. Компаниите се страхуват да не загубят името си. Следователно те няма да ви заблудят. Освен това фирмите имат сключени договори с доставчици на строителни материали на едро, което значително ще повлияе на намалението на цените.

Проверете покупната цена на материалите, като сравните с аналози в Интернет или поискате проверки от търговския обект, в който майстора е направил покупката. И периодично проверявайте отново, за да сравните автентичността.

Номер 4. Подгответе задачите ясно

Яснотата е основата на грамотността. Особено в заданието за майстора. Ако работите с компания, която ще ви изпрати екип от майстори, всички разговори се водят чрез ръководителя на екипа. Но когато наемате частен занаятчия, който ще трябва да работи сам, очертайте задачите не „като цяло“, а стъпка по стъпка.

№ 5. Подробности за обсъждане

Сондите са досадни. Но при извършване на ремонти това качество спестява. Затова задайте колкото се може повече въпроси. Това не само ще ви позволи да намерите добър майстор за обновяване на апартаменти , но и ще осигури взаимно разбиране между вас. Освен това клиентът има право да знае всички малки неща по проекта, който се реализира от неговите пари.

Източник: Gstroi.com

]]>
Съдържание за сайт – да пишете сами или да наемете копирайтър https://spesti.info/%d1%81%d1%8a%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d0%b8%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%b8%d0%bb.html Mon, 23 Mar 2020 07:34:43 +0000 https://spesti.info/?p=677 Често съществуват две мнения относно поддръжката и изграждане съдържание за сайта. Ако имате собствен бизнес и той има онлайн присъствие, писането на текстово съдържание за сайта е работа на копирайтър. До тук добре, но някои са категорично против, че един специалист може да повери работата си на другиго. Тук се явяват услугите на Virtualassistans.com. Те са не само, за да пишат текстове и сео статии за сайт. Те са и за да се отнесат отговорно по техническата поддръжка на вашия сайт.

Съдържание за сайт

Когато сте основният експерт в проекта. Ако сами създавате продуктите си, то навярно в детайли знаете всичко за тях. Може да разкажете за вашия проект, за който копирайтърът никога няма да се досети. Това са вашите професионални находки, интересни случаи от практиката, опитът на тези, които вече са се превърнали във ваши клиенти.

Копирайтерът създава текстове въз основа на материали, които са свободно достъпни или които му давате. Историите, които сами разказвате. Ако предадете цялата тази информация правилно, достъпно и точно, то и той ще може да я добави в текстовото съдържание. Ако го лишите от такава находка, то и изготвянето на съдържание за сайта ви ще е лишено от фините детайли – подправката на гозбата, която готвите.

По този начин, вие сами генерирате съдържание, а копирайтърът създава уникален текст, който привлича хората.

Ако вие лично сте Гуру в своята област, това не означава, че потенциалните клиенти са наясно. Понякога това не е толкова важно – позволете си да не знаете и да научавате нови неща. Не спирайте да се развивате.

Например, имате малък магазин за декор на дома. Вази, салфетки и всичко останало. Да предположим, че решавате да правите блог с полезни съвети. Тук, не бива да пропускате самото SEO. Ако купувачите не се интересуват, кой продава всички тези сладки дребни неща, то можете да делегирате част от поддръжката на сайта. Просто предоставете на копирайтъра актуална информация и той ще напише за вас уникални текстове.

Противопоказно е да пишете сами в случай, че…

Когато… не сте експерт по темата. Когато нямате време или просто не ви се отдава писането. Тогава на ваше разположение са услугите на Virtualassistans. Ако решите да правите бизнес и блог и не искате да станете експерт, наемете копирайтър.

Ако нямате усет да пишете. Ако вашите текстове са нечетливи и съдържат много грешки, може би наистина трябва да помислите за делегиране на тези права.

Ако говорим за рутинни текстове, особено за големи томове, отново са ви нужни хора, които се занимават с това професионално!

Да речем, че трябва да направите 500 описания на продукти за онлайн магазин. Или генерирайте десетина такива описания седмично. Или на всеки три дни да публикуваме фирмени новини по шаблон… Едва ли, всеки разполага с такова време. Екипите Виртуални асистенти са насреща.

Може да поръчате услуги, да купите готов текст, уникално съдържание, сео тестета и каквото ви е необходимо… Трудно и почти невъзможно е да си купите време или въображаема простота за подобни задачи. Не позволявайте вашето време и творческа енергия да се хабят напразно. Това няма да е достатъчно за по-важните проекти. И тук помощта на писателя е безценна.

Когато става въпрос за отговорни текстове

По-добре е да не пишете сами текста. Статии за продажба на главната страница на сайта, търговска оферта, маркетингов комплект, без подходяща база от знания и практически опит.

Да, има и такива, които интуитивно пишат интелигентни продажни текстове. Много са и онези, които правят банални грешки.

Когато вече имате голям бизнес

В големия бизнес нещата са малко по-различни. Никой не очаква, че директорът / собственикът на фирма или да речем, банка, лично ще дава съвети, относно безопасността на инвестициите или депозитите всяка седмица. И разбира се, няма такава нужда.

Бизнесът расте, задачите се променят, политиката за съдържание също. Въпреки че има и такива големи проекти, собствениците, на които отделят време за блог, а бизнесът се възползва само от това. Това е като наемането на счетоводител или адвокат. Ако имате бизнес, тези професии са за това, че да следят всички новости в закони и нормативни документи, да движат, една част от бизнеса ви. В тези случай, вие имате време да развивате бизнеса си. Така е и с изготвянето на съдържание за сайт и неговата поддръжка.

Днес говорихме само за нуждата от изготвяне на текстове. Съществуват още редица неща, относно поддръжката на сайт и генериране на съдържание. Когато не е необходимо наемете си копирайтър и спестете време!

]]>
Как да боядисате косата с лимон – тайните на една блондинка https://spesti.info/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d1%8f%d0%b4%d0%b8%d1%81%d0%b0%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81-%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%bd-%d1%82%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b8%d1%82.html Wed, 05 Feb 2020 10:30:00 +0000 https://spesti.info/?p=671

Как да боядисате косата си с лимони?

Искате да боядисате косата си, но се притеснявате от действието на вредни химикали, а те да си признаем присъстват навсякъде. Те са в багрилото и могат да причинят вреда.

Е, има няколко начина, по които може да боядисвате косата си или по-скоро да я изсветлите.

Лимоновият сок е един от най-ефективните методи. Как да стане това, научете сега.

1. Пригответе багрилото с лимони

За да направите боята си, имате нужда от лимони. Трябва да вземете възможно най-много лимони. Така ще постигнете пълно покритие (или частично изсветляване, ако правите само кичури). Вземете лимоните и ги разточете на твърда повърхност с натискащи движения. Това е добър начин за извличане на повече сок от цитрусови плодове.

2. Приложете лимоновия сок

Нарежете лимона на четири парчета. Сварете чаша вода. С тази гореща вода смесете прясно изцеден сок на лимони. Сокът и водата трябва да са равни по обем. Може, също да смесите портокалов сок в равни части. Предвид, че той има някои от киселините в състава си, макар и по-малко от този на лимона. Ако косата ви е суха, може да добавите сока на лимон към балсама за коса.

3. Изложете се на слънцето

Сложете сместа в бутилката с пулверизатор и я напръскайте по цялата дължина на косата. След като косата е покрита, минете нежно с гребен, за да разпределите сока равномерно по цялата коса. Може също така да правите акценти, а не пълно покритие. За да направите това, навлажнете лента от марля в лимонова смес и държейки кичур в ръка, увийте я с лентата. Може да се наложи да нарисувате няколко пласта, за да получите желания контраст. Също така, да хванете с няколко фиби. След като приключите с панделките, прикрепете, така че да не ви притесняват кичурите.

4. Завършете

Трябва да седнете на пряка слънчева светлина, поне за час, за да има ефект над цвета на косата. Изберете място и седнете с лицето надолу, така че косата ви да получи по-голямата част от излагането. Наред с това, тъй като дълго време ще седите под палещото слънце, се препоръчва да носите слънцезащитен крем. Носете такава със SPF 15. Ако се нанасят в дебел пласт, на лице, шията и откритата кожа е най-добре. След час на слънце, отново приложете сока и го оставете да престои още тридесет минути.

5. Естествени добавки

За да завършите целия процес на изсветляване на косата, трябва да изплакнете главата си, след като цветът се е разпространил през косата. Това е необходимо, защото лимоновият сок значително понижава нивото на pH на косата ви, което го изсушава бързо. Ако искате новата ви прическа да изглежда гладка и копринена, трябва да дадете на косата хранителни вещества. Има различни добавки, които може да включите в режима си. Така ще подобрите ефекта на исветляване и ще направите косата по-мека и гладка.

Касия

Тя е подобна на канелата, но с различен вкус и леко златист цвят. Натрошете на прах и смесете с лимонов сок, за да придадете на косата златист блясък.

Чай от лайка

Охладете чая в гореща вода, преди да добавите лимон. Това помага и придава приятен златист отблясък.

Канела

Канелата също помага за кафяв, златист оттенък на косата. Тя работи добре на по-тъмната коса.

Мед

Той помага да подготвите косата и да я изгладите леко.

Сега знаете как да боядисате косата със сок от лимони. Лимоните ще омекотят и ще направят косата по-здрава и обемна, както и ще придаде възможност да подчертаете цветът й, в домашни условия.

Сами виждате, че изсветляването на косата с лимони – не е уморително и може да го опитате още днес!

Статията ни е предоставена с любезното съдействие на Interpolezno.com, където може да откриете още множество полезни съвети, интересни статии и любопитни факти.

]]>
Качествени мебели за спалня https://spesti.info/%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d1%8f.html Sun, 08 Dec 2019 08:45:05 +0000 https://spesti.info/?p=667 Ако сте в процес на обзавеждане на ново жилище, то тази статия е подходяща точно за Вас… Защо ли? Причината се крие в това, че мебелите, които предстои да закупите трябва да отговарят на редица критерии, за да могат да Ви радват дълго време. Ето и някои от важните неща, на които да наблегнете:

  • Купвуайте мебели от доказано добри мебелни фабрики или онлайн магазини.
  • Свържете се с консултант и попитайте за мебелите, които сте харесали, дали имат дефекти, оплаквания от хората.
  • Потърсете отзиви за компанията, на която сте се спрели от Интернет и на база на това вземете решение, дали да повтърдите поръчката, или да се пренасочите към друга компания.
  • Не щадете средства за спалното обзавеждане, тъй като немалка част от ежедневието прекарвате в сън, следователно трябва да се радвате на максимален комфорт и уют.
  • Други, като под други се има предвид всякакви други, тъй като добре знаете, че параметрите са много.

И така, мебелите за спалнята трябва да са удобни, да изглеждат добре, както и да са здрави на експлоатация. Няма как да скрием от Вас, че мебелите се купуват веднъж на няколко години, следователно през тези години трябва да се докажат като надеждни.

Тъй като ние, екипът на Спести Инфо ценим Вашето време и Вашите средства, бихме желали да Ви насочим към точен онлайн магазин, предлагащ добри мебели, а именно Mebelisto.bg. Мебелисто е онлайн платформа, предлагаща богато разнообразие от мебели, както за Вашата нова спалня, така и за всяка друга част от жилището Ви.

Финални думи. Лесно се пазаруват мебели онлайн, като много хора се плашат от доставката, тъй като съвсем логично е, обемните мебели да струват скъпо за транспортиране. Но това реално не е така, тъй като мебелните компании имат договори и цените за доставка на мебели, особено над определена стойност, за за тяхна сметка, което прави пазаруването онлайн – приказка.

]]>
Евтина SEO оптимизация на сайт https://spesti.info/evtina-seo-optimizatsiya.html Tue, 27 Aug 2019 05:29:01 +0000 https://spesti.info/?p=652

SEO при което ти определяш бюджета на месец!

Екипът на W-SEO.com предлага изключително интересно предложение за евтина seo оптимизация чрез гъвкаво решение, касаещо месечния бюджет.

С ефективна SEO оптимизация на сайт можеш да бъдеш на водещи позиции в търсачките! Развий бизнеса си сега! Разреши да направим SEO Одит до 24 часа и виж най-ефективните ключови думи за сайта ти. Думи, които да определят насоката за работа.

БИЗНЕСЪТ ВИ ИМА НУЖДА ОТ SEO ЕКСПЕРТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАТ АТРАКТИВНИ И РАБОТЕЩИ SEO СТРАТЕГИИ!!!

W-SEO.com team…

Благодарение на качествените ресурси, добрите специалисти, дългогодишния опит, екипът на VISEO LTD ще ти помогне бързо да наваксаш, че дори и да изпревариш конкуренцията по основни ключови думи и фрази.

Направи запитване за SEO още днес.

Ако търсиш отговори на следните въпроси:

Как да направя сайта си популярен в Интернет?

Как да повиша органичния трафик към сайта си?

Как да постигна по-добри резултати при търсене на фирма за дадена услуга?

и много други, то ние имаме отговорите …

]]>
Авточасти от сервиз Петков https://spesti.info/%d0%b0%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b2%d0%b8%d0%b7-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%be%d0%b2.html Tue, 23 Apr 2019 05:52:07 +0000 https://spesti.info/?p=649 Едва ли има някой, който да не обича своето „железно конче“, т.е. своят автомобил. Същото важи и в периода, когато трябва да се погрижим за него, да го нахраним, ако ни позволите така да се изразим.

Всички знаем, че на пазара в България, както и в много други държави, сме заляти от некачествени автомобилни части, и когато дойде време за автомобилен ремонт, ни се предлагат поне две решения – евтино и скъпо.

Естествено, ние, от СПЕСТИ ИНФО вярваме, че евтиното винаги излиза скъпо и Ви призоваваме да подменяте дефектиралите части с оригинални, с доказан произход, с части ,които ще имат по-дълъг експлоатационен цикъл.

Нещо повече, необходимо е да се извършва редовна поддръжка на автомобили и мотоциклети, като сменяте маслото на двигателя, спирачните накладки, свещите, филтрите, както и останалите течности.

Никога не бива да чакате последния момент, тъй като това може да доведе до сериозни последствия, респективно и на много висока цена за ремонт.

Състоянието на автомобила е важно да бъде следено от оторизиран сервиз, какъвто е и сервиз Петков, като по този начин ще се води история на Вашето превозно средство и лесно ще се знае, какво е за смяна, и какво – не.

Без значение, дали ще поверите автомобилните услуги на сервиза, посочен по-горе, или ще изберете друг сервиз, то отново Ви казваме, внимавайте с авточастите.

Търсете резервни части в оригиналната опаковка, попитайте за произхода и естествено, всичко зависи с възможностите. А

Да, всичко е просто, автопроизводителите сами не произвеждат авточасти и компоненти, поръчват ги от водещи компании в Европа, Америка, Япония, Корея, които се специализират в производството на определени компоненти и части от автомобили и те, от своя страна, ги опаковат в оригиналната опаковка на автомобилите за по-нататъшна продажба чрез магазини, бензиностанции, автосервизи. Така че, много е трудно да се установи коректния търговец, затова – доверете се на сервизът, попитайте за произхода и ще останете доволни. Едва ли има майстори, работещи в даден сервиз, които да поръчват части, които да се повреждат, да дават дефект, тъй като това би довело до редица недоволни клиенти, а от тук идва и логиката, че закупуването на части от автомобилни сервизи е най-логичното и правилно решение.

]]>
SEO консултации за онлайн магазин https://spesti.info/seo-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d0%bd.html Fri, 05 Apr 2019 12:56:44 +0000 https://spesti.info/?p=644

Ако сте собственици на електронен магазин, но продажбите не вървят така, както Ви се иска, то очевидно трябва да предприемете някакви действия.

Нашият съвет е да се обърнете към СЕО специалист, който да Ви консултира, да Ви даде насоки и да Ви изработи медиен и SEO план, т.е. SEO стратегия, чрез която трафикът Ви да се увеличи.

Ето и най-често за какъв тип консултация се обръщат клиентите на ВИСЕО LTD: – структура на сайта; – съдържание на сайта; – вътрешна оптимизация; – външна оптимизация; – общи съвети за подобряване класирането на сайта.

Естествено, на срещите с консултант възникват и други въпроси, но -погоре са посочени някой от основните.

Заявете час за консултация, чрез следните контактните данни:

]]>
Съставяне на легитимно завещание https://spesti.info/%d1%81%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d1%8f%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%bc%d0%bd%d0%be-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%89%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5.html Sun, 17 Mar 2019 07:51:13 +0000 https://spesti.info/?p=640 Ако сте родители, решили да завещаете имуществото си на Ваши деца, то това е подходяща за Вас статия.
Завещанието е често срещан способ за разпореждане с имуществото по българското право, като човекът, който желае да направи самото завещание има правото да заяви на кой каква част да се полага в специфични случаи.

Важно е да споменем, че всяко лице, което е навършило 18 години, може да се разпореди със своето имущество изцяло, като особеното, разписано в закона, е, че то не може да направи по-голямо разпореждане от това, което има в своята разполагаема част, т.е. някои от наследниците по закон, каквито са съпрузите, децата и родителите имат така наречената запазена част от наследството. Това дава основание в определен срок от време – пет години от откриване на наследството, да се атакува завещанието в тази част.

Без значение дали става въпрос за движимо, или пък недвижимо имущество, всеки пълнолетен член може да се разпореди с конкретен имот. В Българското право това се нарича завет.
Той може да касае идеална част, или пък конкретно имущество. Човекът, на който се преписва завещанието се нарича заветник. В други случаи – наследник по завещание.

Формата на завещанието може да бъде две основни фори – нотариално или тайно. Сами се досещате, че за нотариално завещание задължително трябва да се потърси съдействие от нотариална кантора, която да легализира самия завет.

Другото също много разпространено завещание е тайното завещание, така нареченото саморъчно завещание, което е написано собственоръчно от човек обикновено на лист хартия, като е важно най-отгоре да бъде поставена датата. Тук е изключително важно да добавим, че често се правят манипулации, особено с по-възрастни хора, и искаме да повишим бдителността и да изкажем личното си мнение ,че този тип завещание крие своите рискове и специфики.

Сиреч, препоръчваме да се възползвате от първия тип завещание, а именно – нотариалното.
Ако се нуждаете от подобни услуги на територията на Бургас и областа, можете да се свържете с нотариус Надежда Маркова, като запазите час на тел.: 056 841 444

]]>