ВиК услуги от Водоноска ком


Представяме на Вашето внимание ВиК фирма, извършваща пречистване на отпадни води, преместване на неопасни отпадъци и много други ВиК услуги.

Фирма Евроканал ЕООД е с основна дейност ВиК услуги, но включва доста други в този обсег, например изграждане и поддържане на водопроводи и водопроводни мрежи (канализационни), профлактика на шахти, отпушване на канали, подсигуряване на водоноски, отводнение и справяне с бедствени положения, в случай на необходимост и други.

Ако имате проблем с ВиК, то без съмнение можете да се доверите на Vodonoska.com

ВиК екипите ни разполагат с модерно ВиК оборудване за отпушване на канали и тръби, с възможност за дълбочинна работа на десетки метри под земната повърхност. “Евроканал ЕООД разполага с 10 висококвалифицирани ВиК работници, 12 водоноски и напълно подходящо ВиК оборудване, изцяло съобразено с предмета на дейност на фирмата, както и:

– 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни
– 2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника
– Машини за отпушване на водопроводи и канализации
– 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника Машини за отпушване на канали

Възползвайте се от услугите. Получете допълнителна информация, позвънявайки на телефон: 0877779377

Екипът очаква своите нови клиенти в готовност за незабавна реакция.

Можете да се възползвате и от месечното обслужване с цел периодично извършване на профилактики, анализ и други.

Локацията на копанията е : гр.София,кв.Връждебна ул.46 N2 предлага порфесионални ВиК услуги за отпушване на канали, водоноска, на разумни цени за домашни и бизнес клиенти. Независимо дали имате запушен канал или имате нужда от помощ по каквито и да е въпроси, свързани ­с вашата канализация, ние сме тук за да ви помогнем. Нашите 12 водоноски са на ваше разположение.

Pin It

About admin

Check Also

Часовници Emporio Armani

Черен петък на часовници Emporio Armani

Във вълнуващата комбинация от елегантност, прецизност и модерен дизайн, часовниците Emporio Armani се нареждат сред …

0
0
0
0
0