Какво рибено масло за деца да изберем от Now Foods

Липсата на апетит се увеличава тенденциозно при децата. Днес се наблюдават две крайни положения, които са изключително тревожни за родителите и на които трябва да обърнем специално внимание. Затлъстяването при най-малките върви ръка за ръка с поднорменото тегло, което може да се дължи на редица фактори – тревожност, недостатъчен прием на пълноценна храна, влошен сън, стомашни проблеми и др.

Когато детето не си набавя нужните витамини, минерали и dha (докозахексаенова киселина – омега 3), то не може да расте физически здраво и в съзвучие с емоционалния си свят. Купете рибено масло за деца от nowfoods.bg и разберете каква е дневната дозировка. 

Какво рибено масло за деца да изберем

На първо място, изберете качеството. То е много важно, когато става дума за приемане на детски капсули рибено масло с dha. Тъй като се очаква от тях да окажат благотворен ефект върху детския организъм, ако произходът им не е гарантиран, със сигурност няма да ни донесат онова, което обещават.

Детските храни, лекарства и добавки, като рибеното масло, са обект на обстоен анализ от страна на родителите и контролиращите органи. Тъй като здравето на най-малките е все още неустойчиво, подборът на препарати и медикаменти трябва да е много внимателен и информиран. Доверете се на Now Food и поръчайте Kids Chewable DHA онлайн. Добавката е подходяща дори и за малчугани под 4-годишна възраст, а според експертните мнения на лекарите, е желателно да се пие до навършване на 12 години. 

Как влияе върху апетита

Рибеното масло се свързва основно със засилването на апетита. Омега-3 мастните киселини са супер решение за родителите, чиито деца не проявяват желание към полезни и питателни храни, които трябва да се консумират редовно, за да расте хлапето здраво и спокойно. Правилният прием на dha ще спомогне за желанието към редовно и пълноценно хранене, което трябва да бъде ежедневие при най-малките. 

Какви са ползите

Съществуват многобройни ползи от приема на рибено масло за най-малките. Ето ги и по-основните:

  • Набавяне на омега-3 мастни киселини, които са бариера между човешкия организъм и редица заболявания;
  • Повишаване на защитните сили на организма и укрепване на имунитета;
  • Ускоряване на метаболизма;
  • Dha предотвратява безразборното делене на клетките, което води до образуването на ракови заболявания;
  • Противовъзпалителни свойства;
  • Ускоряване на концентрацията;
  • Успокояване на нервната система и др.

Купете Kids Chewable DHA от Now Foods и се погрижете за здравето на децата си.

Pin It

About admin

Check Also

Етеричните масла и ползата им върху нервната система

Състоянието на психиката е точно толкова значимо, колкото е и физическото ни здраве. Емоционалният баланс …

0
0
0
0
0