Оферта за празнуване на Нова Година

2016Имаме удоволствието да споделим с читателите на Спести инфо един списък с дестинации, предлагащи вълнуващо и незабравимо прекарване и посрещане на новата 2016 година…

Става въпрос за предложенията от Ofertini.com, а именно оферти за нова година в най-популярните дестинации в България

Чрез платформата имате възможност да избирате актуални и на добра промоция, предложения, както следва:

Нова година в Арбанаси
Нова година в Банско
Нова година в Боровец
Нова година във Велинград
Нова година в Златни Пясъци
Нова година в Пампорово
Нова година в Рибарица
Нова година в Сандански
Нова година в Троян
Нова година в Чифлик

Любопитно е да знаете, че с Офертини можете да спечелите до 75 % за бъдещата си почивка. Достатъчно е само да си харесате град или място, където да прекарате почивните си дни, да посетите сайтът и да си закупите ваучер. Останалото можете да оставите на екипът, който любезно и със светкавична реакция ще Ви разясни подробностите.

Хиляди българи и чуждени се възползваха от нашите предложения, време е и Вие да опитате.
Веднъж опитали, ще се върнете отново и отново. Гарантираме го!
Причината за тази увереност се крие в това, че предлагаме най-доброто именно за Вас, клиентите, които безкрайно много ценим.

Ако сме успели да грабнем вниманието Ви поне за миг, то това е ясен знак, че е време да се подготвим още сега за предстоящите коледни и новогодишни празници.
Всички знаем, че последния момент избираме местенце, където да отсядаме, и често биваме разочаровани. Именно поради тази причина е добре да плануваме още от рано своята почивка, да пресметнем внимателно бюджета си и едва тогава да натискаме бутони „Резервирай“ или „купи ваучер“.
В обобщение ще заявим, че офертите от Офертини са наистина актуални, с много висок процент на отстъпки и биха помогнали значително да намалите разходите от семейния бюджет.

Pin It

About admin

Check Also

хотел Прованс – Крушуна

хотел Прованс се намира на 6км от Крушунските водопади. Разполагаме със 14 двойни стаи и …

0
0
0
0
0