Оферта за празнуване на Нова Година

2016Имаме удоволствието да споделим с читателите на Спести инфо един списък с дестинации, предлагащи вълнуващо и незабравимо прекарване и посрещане на новата 2016 година…

Става въпрос за предложенията от Ofertini.com, а именно оферти за нова година в най-популярните дестинации в България

Чрез платформата имате възможност да избирате актуални и на добра промоция, предложения, както следва:

Нова година в Арбанаси
Нова година в Банско
Нова година в Боровец
Нова година във Велинград
Нова година в Златни Пясъци
Нова година в Пампорово
Нова година в Рибарица
Нова година в Сандански
Нова година в Троян
Нова година в Чифлик

Любопитно е да знаете, че с Офертини можете да спечелите до 75 % за бъдещата си почивка. Достатъчно е само да си харесате град или място, където да прекарате почивните си дни, да посетите сайтът и да си закупите ваучер. Останалото можете да оставите на екипът, който любезно и със светкавична реакция ще Ви разясни подробностите.

Хиляди българи и чуждени се възползваха от нашите предложения, време е и Вие да опитате.
Веднъж опитали, ще се върнете отново и отново. Гарантираме го!
Причината за тази увереност се крие в това, че предлагаме най-доброто именно за Вас, клиентите, които безкрайно много ценим.

Ако сме успели да грабнем вниманието Ви поне за миг, то това е ясен знак, че е време да се подготвим още сега за предстоящите коледни и новогодишни празници.
Всички знаем, че последния момент избираме местенце, където да отсядаме, и често биваме разочаровани. Именно поради тази причина е добре да плануваме още от рано своята почивка, да пресметнем внимателно бюджета си и едва тогава да натискаме бутони „Резервирай“ или „купи ваучер“.
В обобщение ще заявим, че офертите от Офертини са наистина актуални, с много висок процент на отстъпки и биха помогнали значително да намалите разходите от семейния бюджет.

Pin It

About admin

Check Also

СЕМЕЕН ХОТЕЛ „ТЕЛЪВИ”, гр. СОЗОПОЛ

Оферта на Семеен хотел Телъви, гр. Созопол за лято 2014 г. „ЮНИ- Време за море! …

0
0
0
0
0