4–ри причини „ЗА“ онлайн заеми

снимка: publicphotos.org
снимка: publicphotos.org

1. Не се изискват поръчители. Получаването на кредити без поръчители е почти невъзможно в обикновените банки. Изискванията обикновено са, да представите от един до трима, а понякога и петима поръчители, които да гарантират за вас. При бързите кредити онлайн можете да кандидатствате за кредит без поръчител и ще бъдете одобрени. А сумата за заема и начина й на погасяване, ще бъдат съобразени с вашите възможности.
2.Отпускане на малки суми. Предимството на онлайн кредитите е, че можете да изтеглите малки суми без излишни такси и ангажименти. Като сроковете за връщане са напълно удобни за вас. Повечето банки не позволяват теглене на кредити за суми по-малки от 500 лв. С онлайн заемите вие лесно можете да изтеглите 50 или 100 лева за малък период от време, това е удобство за нашите клиенти допълват от Минизаем.
3. Удобни срокове за плащане. Условията за кредит до заплата позволяват погасяване на задължението до 30 дни. Ако се нуждаете от малък заем до заплата, не е нужно да се обременявате с излишни лихви. Само срещу лична карта и от домашния си компютър, или смартфон, можете с лекота да получите пари назаем, без допълнителни такси и налози.
4. Всичко се случва през компютъра. Когато теглите кредит онлайн на www.minizaem.bg, имате и друго предимство, получавате напомнящ мейл, когато наближи датата на падежа, с който ви се съобщава размера на вноската, която трябва да платите. Така не се притеснявате, че ще просрочите сроковете, или ще плащате допълнителни лихви.

Pin It

About admin

Check Also

Защо имаме нужда от преносима зарядна станция?

С напредъка на дигитализацията се задават и нови възможности пред съвременния бизнес. Новите цифрови технологии …

0
0
0
0
0