Как да спестите време, търсейки изгоден кредит

Днес ще Ви запознаем с методи, благодарение на които да спестите време, търсейки изгоден кредит.

Нека приемем, че в последния момент сте решили да посетите екзотична дестинация, тъй като Ваш партньор, или приятел Ви е поканил, а туристическата оферта не е за изпускане. Но! Към настоящия момент сте в затруднено финансово положение. Е, в този случай  имаш възможност да намериш  най-евтиния и изгоден кредит за теб!

По този начин, освен че ще отговорите на приятелят, ще можете да си отпочинете, да почерпите вдъхновение, а когато се завърнете, да потърсите нов, атрактивен метод за привличане на парични потоци.

Нека разгледаме и случай две, при който често се налага, не само на Вас, но и на почти всеки един  в България, да тегли заем – покупката на движимо имущество.

Напоследък често се проморитар оферти за безлихвен автомобилен заем, но повечето купувачи все още изпитват сериозни съмнения и биват предпазливи.

В настоящата статия, както и  в препратката, която по-горе Ви споделихме, не се касае за нищо безлихвено, а за изгоден кредит. В крайна сметка ясно си даваме сметка, че безплатното води до притеснения и съмнения.

Може ли изгодният кредит да е вид примамка за крайния потребител, или може би това е проява на щедрост на търговците на автомобили и  потребителските притеснения са напразни и безпочвени? На тези въпроси оставаме да отговорите Вие, но най-общото е, че лихвения процент за клиента трябва да се финансира директно от продавача на автомобили.  Ето и какво се крие в безлихвените кредити за автомобили в най-общия случай:

Първо, за да не е на загуба, продавачът повишава крайната цена на превозното средство.

Втори сценарий, продавачът компенсира разходите си за сметка на отстъпка, която той би могъл да предостави на купувача, с други думи, просто намалява маржовете си и печели от многото продажби, но по-малка сума.

Най-важното и положително нещо е, че днес в България редица дилъри предоставят атвомобилите на кредит, но Ви съветваме да обмислите и възможността от взимане на кредит от финансова институция, с който кредит да закупите даденото имущество, било то движимо, недвижимо, и да поемете процедурата по връщане, директно към институцията.

В този случай ще отпаднат редица условности. Ето една от тях, за която потребители не си дават сметка.

Когато се закупи автомобил с 0% лихва на кредит, то автомобилната компания има изисквания, например – автомобилът да се сервизира от оторизиран сервиз, при който цените се различават от тези, в обикновените сервизи. Естествено, това е само пример, като ясно си даваме сметка, че някой клиенти предпочитат обслужването на своите автомобили да става именно и само в оторизирани сервизи на дадения производител.

В обобщение, кредитите могат да се разделят на три основни типа  – нов потребителски, кредит за имущество, и бърз кредит, покриващ ежедневни нужди. Пример за третия тип кред е предстояща абитуриентска на ваше дете, за която нямате заделен финансов ресурс, но щастливото събитие е настъпило и трябва да реагирате, подсигурявайки всичко за завършването.

Напоследък набира популярност и сравнително нов тип кредит, наречен обединяващ, като сами се досещате, че този кредит включва възможността да  изтеглите средства, чрез които да погасите задължения в друга финансова институция, като предоговорите нови по-добри условия с новата крединта институция.

За финал, търсейки кредит, Ви съветваме да не позвънявате на първият телефон, видян в брошура за финанси, а да се доверите на финансови къщи, дори на банки, с лиценз и доказан произход.

Можете да направите кратко проучване, търсейки подробна информация, използвайки Интернет.

Pin It

About admin

Check Also

Часовници Emporio Armani

Черен петък на часовници Emporio Armani

Във вълнуващата комбинация от елегантност, прецизност и модерен дизайн, часовниците Emporio Armani се нареждат сред …

0
0
0
0
0