Жило за съединител на VW

Днес в България  една от най-употребяваните марки автомобили е Фолксваген. Причините повечето от Вас ги знаете, но основно се крият в това, че са изключиелно здрави и надеждни автомобили. Европейците от Германия знаят как да създат автомобили. И това е доказано във времето.

Естествено, и те, както и всяка друха механика, понякога се развалят. Рядко, но се случва. Съединителят на VW-те често се случва така, че да повреди жилото, т.е. да се скъса. В този случай не е необходимо да се заменя целия съединител, а е достатъчно да се потърси решение за подмяна на жилото.

Именно жила за съединители можете да откриете онлайн от представители на Микрон Доцев – компанията, предлагаща всякакви жила за автомобили, мотоциклети,  камиони, бусове и друга транспортна техника.

„Микрон“ Доцев – сред лидерите при  производството и ремонта на жила и механизми, било то за повдигане, затваряне, заключване и други.

Ако Ви трябва специфична част, то можете да проверите за наличност от онлайн каталогът на компанията. Можете да се консултирате и по телефона.

Едно е факт. С „Микрон“ Доцев ще спестите нерви, време и пари. Ще си решите и специфичните проблеми, касаещи ремонтът на Вашият или на клиентският автомобил.

Споменахме „клиентски“, а какво точно имаме предвид? Касае се за това, че компанията обслужва редица сервизи в страната и в съседните държави. Работи с куриери и изпраща специфични части до всяка част, при това в изключително кратки срокове.

Ако търсите жило за съединител то вече имате адекватно решение.

В случай, че Ви трябват специфични стъклоповдигащи механизми, стандартни такива (ролки, жила, макари), или пък ножични такива, каквит спадат плъзгачи, рамена, ножични ролки и други, то вече можете да сте сигурни, че има компания ,предлагаща подобни продукти, при това на добри цени.

Ето и примерен процес, в който се локализира и отстранява проблем, касаещ жила и механизми.

  1. Прави се анализ на повредата.
  2. Демонтира се кората на интериора – когато се касае за повдигащ механизъм и се анализира стъкплоповдигачът.
  3. Демонтира се стъклото и механизмът, който го повдига.
  4. Пристъпва се към същинскя ремонт
  5. Подменя се жилото или механизмът
  6. Пристъпва се към сглобяване на механизма.
  7. Подлепва се предпазната мембрана
  8. Подменят се крепежните елементи
  9. Почиства се стъклото и вратата от остатъчни следи, получени след интервенцията.
  10. Правят се редица тестове, преди автомоилът да бъде предаден на клиента.

Както сами виждате, по-горе е даден пример за интервенция, която включва различни етапи, които крият своята съответна специфика.

Можем да кажем, че дейностите по подмяна на жила на съединител, или пък при отстраняване на повреди с прозорци крият редица специфики, работата е трудна, специфична  и човек, който няма опит трудно би се справил сам с подобен тип ремонти. Именно и поради тази причина Ви съветваме да търсите специалистите, които имат опит, знаят как, има ти съответните части под ръка.

И отново казваме, че ако сте сервиз, то тогава можете да разчитате от пълната подкрепа на Микрон Доцев, поръчвайки специфични части и остранявайки проблемът на Вашият клиент ,в най-кратки срокове.

Pin It

About admin

Check Also

Как да спестим пари при обзавеждане на спалнята: практични съвети и трикове

При обзавеждането на спалнята, много хора се изправят пред предизвикателството как да направят това без …

0
0
0
0
0