Хилари Дъф е регистрирана в приложение за запознанства

hilarХилари Дъф (Hilary Duff) беше забелязана в мобилното приложение за запознанства Tinder, а по-късно сама тя потвърди, че наистина е регистрирана там и вече е общувала с девет мъже, като с един от тях дори е успяла да излезе на среща.
В ефира на радиошоуто On Air with Ryan Seacrest актрисата заяви:
„Всичко започна като на шега с приятелките ми. Казах им: „Да ми обяснят как става, защото всичко това ме влудява.“ – Отначало ние просто се забавлявахме, а след това реших наистина да се присъединя. „Какво?! Никога! Ти не можеш да направиш това.“ – казаха приятелките ми.
А аз им отговорих: „Защо не мога?! Разбира се, че мога.“ – Никога не съм мислила, че това може да ми се случи. Говорих с няколко момчета, те са абсолютно нормални.“ – разказа Хилари.
В информацията за потребителите в даденото приложение Хилари е написала следното: „Хайде да отидем да ядем пица.“
Що се отнася до първата й среща с помощта на Tinder актрисата сподели, че с новия си познат са отишли да боулинг и са си прекарали страхотно. Освен това тя разкри, че била много нервна.
Припомняме ви, че през февруари тази година стана известно, че Хилари Дъф се развежда с хокейната звезда Майк Комри (Mike Comrie). Като причина за разтрогването на брака тя изтъкна „непреодолими различия“ и поиска едностранно попечителство над сина им.
За радялата на двойката след тригодишен брак стана известно в началото на миналата година. Говореше се тогава, че бившите съпрузи вече не живеят заедно, но поддържат приятелски отношения. Двамата имат син Лука Круз (Luca Cruz), който се появи на бял свят през март 2012 г.
Хилари и Майк се запознаха през 2007 г в курорт в Айдахо (САЩ). Предложението за брак хокеиста прави доста по-късно, през февруари 2010 г., по време на почивката им в Хаваите. Двамата се женят на следващата година в Санта Барбара (Калифорния) в присъствието на около 100 гости.
Изглежда, че актрисата не е обезсърчена и върви по правилния път!

снимка: jezebel.com

Pin It

About admin

Check Also

Етеричните масла и ползата им върху нервната система

Състоянието на психиката е точно толкова значимо, колкото е и физическото ни здраве. Емоционалният баланс …