Триковете за нанасяне на фон дьо тен, които обещават прекрасен и впечатляващ грим

Всяка дама, държаща на външния си вид и обичаща да създава неотразими визии, залага на употребата на фон дьо тен. Този продукт от сферата на декоративната козметика действително позволява на всяка дама да изглежда като излязла от модно списание. За да постигнете прекрасни и задоволителни резултати, е необходимо не само да откриете правилния нюанс фон дьо тен за себе си, но и също така да се научите максимално добре да го полагате на лицето си.

През последните години на пазара се появиха не един и два аксесоара, които обещават добро и гладко нанасяне на всеки тип фон дьо тен. Затова и в днешната статия решихме да обсъдим именно този въпрос и да ви дадем някои ценни напътствия, свързани с трите най-често избирани начина за поставяне на фон дьо тен по лицето.

За някои е изключително удобно нанасянето на фон дьо тен с пръсти или четка

Преди да нанесете фон дьо тен, независимо от метода, който изберете, ви съветваме задължително да стартирате с база. Тя ще изглади лицето ви, ще го матира и ще позволи на продукта в пъти по-лесно да се прелее и да остане по лицето ви. Употребата на база за фон дьо тен е задължителна през топлото време, когато се потим повече и производството на себум от кожата се увеличава.

Много дами предпочитат да нанасят фон дьо тена си с пръсти. Трикът тук е да съумеете добре и равномерно да разнесете продукта по цялото си лице. В никакъв случай не пропускайте зоната към шията – постарайте се максимално добре да прелеете, за да не се получи ефекта на маската. Използването на четка също се класифицира като добро решение за нанасяне на фон дьо тен. Изберете четка, която е специално създадена именно за нанасяне на такъв продукт – на пазара ще срещнете разнообразие от варианти. Обърнете внимание косъмчетата на четката да са максимално висококачествени – така ще си подсигурите още по-добро нанасяне.

Бюти блендерите са последният хит сред нанасянето на фон дьо тен

През последните години инфлуенсърите обърнаха наистина голямо внимание на употребата на бюти блендер. Тези малки гъбички се оказаха незаменими помощници в създаването на красиви визии – с тях всеки фон дьо тен успява чудесно да „легне“ на кожата на лицето, попивайки добре и смесвайки се с естествения тон на лицето ви. Не забравяйте да намокрите гъбичката преди употреба – това ще ви позволи гладко и нежно да нанесете от консистенцията на продукта.

Pin It

About admin

Check Also

Етеричните масла и ползата им върху нервната система

Състоянието на психиката е точно толкова значимо, колкото е и физическото ни здраве. Емоционалният баланс …