Няколко модни идеи за пролетта, които трябва да опитате

Модни тенденции: ретрошик и минимализъм

Цветни акценти: спокойни тонове на синьото, нежни виолетови нюанси – от лавандула до орхидея, нотки на фрезия и палитра на канадска ела – от сиво и зелено. Всички те идеално се вписват в актуалните ретро модели.
Екзотични джунгли и пролетни цветя, представени с флорални рисунки, апликации, ръчни бродерии. Не са забравени и райетата, с които може да се създаде интересен оптичен ефект. Абстрактни цветни щампи, акварелни рисунки, екзотични и мозаечни или фото принтове ще спомагат не само за ярката визия, но и за жизнерадостното настроение.

Ниски обувки
За пролетта дизайнерите продължават да експериментират с мъжките и спортни стилове. Модна тенденция за сезона е ниският ток със стандартна или геометрична форма, или неговото отсъствие, елегантни ниски модели в ярки цветове или грабващи погледа обувки в неутрален нюанс и впечатляващи цветни елементи в подметката или токчетата.

Прическа и грим
Безспорно е тяхното значение при постигането на изящна визия. Натуралност и лека небрежност отличават дамските прически за сезона, като тенденция са леките вълни и ефекта на мокра коса, плитките и небрежно отметнатата опашка, а при цветовете са модни нюанси на шоколад и коняк.
За сияйна кожа е добре да се използва тонална основа със светлоотразителни частици. Водоустойчива очна линия, сенки в кафяво и сиво или в сиво-сини нюанси и подчертани с молив вежди ще подчертаят изразително очите. За пролетната визия ще допринесе и актуалното червило в оранжево червен нюанс с блясък. За вечерта може да се използва ефекта на опушен грим, допълнен с червило с цвят на кафе с мляко.
Гардеробът трябва да изразява индивидуалността
Умението да се обличаме добре е цяло изкуство. Да изглеждаме стилно не означава непременно да носим тоалетите от модните списания.Важни са комбинациите, независимо дали са от маркови дрехи или облекла с по-достъпна цена. Главното е индивидуалният стил, който съответства на дадения характер и подчертава неговата уникалност.
Успех!

Pin It

About admin

Check Also

Етеричните масла и ползата им върху нервната система

Състоянието на психиката е точно толкова значимо, колкото е и физическото ни здраве. Емоционалният баланс …