Нов букмейкър набира сериозна популярност в България

Падате ли си по онлайн прогнози и залагания? Печелили ли сте? Опитвали ли сте си късмета?
Ако днес сте решили да опитате, то Ви предлагаме един вариант, който е малко по-удачен от търкането на лотарийни билети, а именно – да тествате футболните си познания, залагайки на даден футболен двубой, определяйки крайния победител.
Например, ако познаете точен резултат, чрез различни параметри, с инвестиция от 5 лева можете да припечелите стотици левове.

Спестете пари и ги умножете, чрез умно залагане на двубои. Днес ще Ви представим и един от новите букмейкъри, който идва от Русия и който предлага много добър начален капитал.
Можете да грабнете 200 лева ваучер, който да инвестирате в прогнози.
Руският букмейкър, който сериозно набира скорост в Източна Европа е 1xБЕТ.
Едно от най-важните и нови неща при този букмейкър е това, че работи с една от най-новите валути БИТКОЙН, т.е. можете да оперирате чрез електронна валута лесно и удобно.
По повод началния капитал, той е достатъчен да придобиете ясна представа за това как оперира, какъв е точно интерфейса и да тествате дали можете да го ползвате като основен букмейкър занапред или да го ползвате само когато има промоции и изгодни предложения.

Друг голям плюс на този букмейкър е това, че те приемат разнообразен набор от методи за депозиране и теглене на спечелени средства, нещо, което при повечето букмейкъри липсва като разнообразие и алтернативни методи.
В обобщение ще кажем, че си струва да опитате 1хБЕТ още днес, да дадете шанс на този букмейкър и ако случайно Ви допадне, да продължите да го ползвате.
По повод лиценза, трябва да знаете, че в България все още няма такъв, но са нарозположение алтернативни методи, чрез които да застъпите сайта.
Един от линковете го има наличен в www.fbet.bg

ВАЖНО! Залаганията на спортни събития са разрешени само за пълнолетни граждани на България. Ако нямате навършени 18 години, то този текст не се отнася за Вас и Ви молим да напуснете сайта!

Pin It

About admin

Check Also

Как да спестим пари при обзавеждане на спалнята: практични съвети и трикове

При обзавеждането на спалнята, много хора се изправят пред предизвикателството как да направят това без …