Кухни по проект

Спестете време и пари, като поръчате онлайн кухня по проект. Достатъчно е да представите визията си, да споделите снимки от Вашето жилище, както и да разясните подробно за ръста на ползвателите на кухнята, самите размери, разположението на стаята, пригодена за кухня и други сходни.

Експертите от Kuhnia BG могат да посетят Вашият дом, да вземат размери, да изслушат внимателно Вашето виждане и естествено да разработят проект за кухни по поръчка.

Ето и няколко важни съвета, които вярваме, че ще Ви спестят главоболия и неприятни моменти занапред:

Избягвайте препятствията. Формата на кухнята, визията, мястото, където кухнята ще бъде разположена, трябва внимателно да бъдат подбрани.

Когато избирате мебели за кухня, помислете върху следните неща:

 

Лесно и достъпно ли достигате шкафът, който се намира най-долу?

Трудно ли достигате най-горния шкаф?

Имате  ли достатъчно място за движение около мебелите?

Необходимо ли е да правите много крачки, за да достигате даден шкаф?

 

Помислете за вратите на шкафовете, хладилника, печката, както и за  другите уреди. Често ще ви се налага да минавате през кухнята, при отворени шкафове, и тук е мястото да Ви подтикнем да се съобразите и с това .

На снимката виждате примерен проект, реализиран от екипът на Kuhnia.bg, като той се характеризира  с това, че е в ретро стил.

На самата илютсрация можете да видите препоръчителни разстояния. Вижда се ясно, че има пространство, нали така уважаеми читатели на СПЕСТИ ИНФО?

 

Естествено, не винаги можем да позволим такова пространство. В случай, че на Ваше разположение е малка кухня, с ограничено пространство, тогава проектантите се съобразяват именно с това.

Ето тук, на тази илюстрация можете да видите повече подробности:

Естествено, че добрите проектанти се съобразяват с всяка една специфика, знаят възможните решения във всеки един случай.

Именно и поради тази причина Ви препоръчваме да се обърнете към екипите на Кухня БГ, за своят нов проект.

Много хора, разчитайки на тази компани, останаха доволни, вярваме, че и вие ще бъдете приятно изненадани.

В обобщение на написаното ще кажем, че всяка кухня по проект има своят чар, своят дух и интересни мотиви, присъздадени от домакинята, от тази жена, която е давала напътствия на проектанта. Друго важно нещо е, че клиентите получават кухнята в триизмерен вариант, преди да се премине към експлоатация, което означава, че още щом видите първият 3д проект, можете да коригирате нещо, имате варианти за промяна, което е нещо важно.

Естествено, промените е важно да се уточняват в начален етап, тъй като премине ли се към изработването на мебелите, после става по-трудно, и това може да повлияе на крайната цена.

Pin It

About admin

Check Also

Как да спестим пари при обзавеждане на спалнята: практични съвети и трикове

При обзавеждането на спалнята, много хора се изправят пред предизвикателството как да направят това без …