Коженото палто с косъм отново се връща на мода

Изпитвате ли любов към миризмата и нежния допир на кожата, и желание да подарите на себе си прекрасно ново кожено палто? Представяте си как то ще подсили въздействието на елегантните ви, класни костюми? Трябва да сте чували хората да казват, че идентифицирането на добро и качествено кожено палто от евтините или фалшиви имитации, е изкуство само по себе с, което се осъществява само чрез „обучени” очи. Въпреки, че това може да е вярно, дори можете успешно да закупите дамско кожено палто с косъм за зимата, ако знаете какво да търсите и тази статия има за цел да ви обучи.

Не всяка дама може да си позволи да си купува качествени палта за зимата всяка година или всеки месец. Тази публикация, цели да ви насочи на кои неща е важно да обърнете внимание, при закупуване на ново палто. Ето някои съвети и трикове, които ще ви помогнат да направите правилния избор за първи път, дори ако до сега не сте се осмелявали да купувате кожа преди. Звучи яко, нали? Тогава, нека да започнем!

 

  1. Цената. Докато цената не е решаващ фактор за кожени палта, добра сделка никога не боли, нали? Дори ако това е вашето първо шуба, че не трябва да се уплаши от толкова много възможности за избор на местно кожухар-те години. Отделете си време, докато сърфирате чрез събирането, усещане за всяко парче с ръцете си.
  2. Качеството. Когато изберете палто, се уверете, че косъма е гладък и копринен, а не груб и бодлив. Също така, косъмът навсякъде трябва да е с еднакъв блясък.
  3. Пухкавият мъх.Пухкавият мъх под дългия косъм трябва да се чувства мек и гъст, без значение как ще прокарате пръстите на ръцете си през него. Трябва да е, също така, плътно зашит.
  4. Изработката. Така че, ако не сте сигурни за косъма, какво ще кажете за естествената кожа? Внимателно проверете шефовете, прегледайте професионално ли е завършено деколтето и как изглежда поръбването.

 

Източник: http://mes.bg

 

 

Pin It

About admin

Check Also

Как да се сдобием с промоционален код за козметика

Човек неведнъж е давал заявки, че е умно същество и знае как да си търси …