Как добрият бизнес да достигне до търсещите го хора чрез Коректна фирма?

Помощ! Добър съм в това, което правя и предлагам, но никой не ме търси. Добре де, не никой, но много малко клиенти достигат до моя продукт и бизнес. Какво да правя? Вероятно доста фирми достигат до маркетинговите и ПР специалисти с подобен въпрос. Как да си изградя положителен имидж? Как да разберат, че ме има?

Много просто. Бъдете това, което сте. Коректна фирма и към клиентите, но и към служителите си. Инвестирайте в различни типове подходяща реклама. Старайте се, да спазвате клишето „клиентът винаги има право“, дори и когато това не е така. Инвестирайте в добрата си репутация и се постарайте, мълвата за Вас и качеството, което предлагате, да се носи от клиент на клиент.

Предвид електронните времена, в които живеем много хора разчитат на Интернет, за да намерят необходимата им информация и услуги. Следователно, добре е да инвестирате в Интернет реклама. Каква форма обаче да изберете за нея? Стандартните банери, различни статии или пък нещо тотално отличаващо се и по-нестандартно от обичайните канали за връзка с публиките?

Имаме такова предложение. Изберете сертификат Коректна Фирма.

Това е документ, базиран на резултатите от алгоритъм за проверка на добрата репутация на фирмите в Интернет.

Да започнем подред.

Представете си, че Вие сте клиентът (работникът).

Доволни сте от дадена фирма и услугите и/ или продуктите и.

Какво правите? Влизате в социалните мрежи, различни форуми в които членувате, в блога си, а защо не и в различни сайтове, където служителите споделят задоволството или негативните си впечатления от работата в дадена фирма? Оставяте мнение, положително, или отрицателно.

Голям брой хора, посещаващи съответното електронно място, прочитат мнението Ви.

В съзнанието им се заформя мисълта „тази фирма е коректна / некоректна, добре е да знам, ако ми потрябва подобна услуга или попадна на тяхна обява за работа или друго…“.

Тук идват момчетата от Полша. Иновативен екип, разпознал наличието или липсата на негативни коментари в космоса Интернет като надежден показател за добросъвестността на даден юридически субект. Изработили специален алгоритъм, базиран на споделянията в мрежата. След редица тестове, резултатът от алгоритъма се доказал като солиден и достоверен. Решили, да го удостоверяват със сертификат (връзка към материала за сертификата). Добре де, но какъв сертификат? Логично, такъв, за Коректна Фирма.

Документът – доказателство за липса на негативни потребителски мнения, тръгнал на странство из Европа. След Чехия, Германия, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия и Словения, пристигнал благополучно в България. Бизнесът и у нас го припознал като надежден и иновативен начин да помогне на разпространението на добрата си репутация. И така, вече 18 хиляди фирми намират своето място на http://www.korektnafirma.com – мястото, доказало се като събирателен център на добрия бизнес в България.

 

Е, искахте идея, как да научат за Вас – дадохме Ви решение. Всеки сертификат Коректна Фирма, върви със съответното място в сайт http://www.korektnafirma.com – място, което отвоюва все повече позиции като база данни, където заетите хора влизат, за да намерят бизнес, на който да се доверят, спестявайки си време, излишни главоболия и негативни емоции с недобросъвестни „бизнесмени.“

Станете част Коректните Фирми на България. Заслужава си.

Pin It

About admin

Check Also

Защо имаме нужда от преносима зарядна станция?

С напредъка на дигитализацията се задават и нови възможности пред съвременния бизнес. Новите цифрови технологии …