Как добрият бизнес да достигне до търсещите го хора чрез Коректна фирма?

Помощ! Добър съм в това, което правя и предлагам, но никой не ме търси. Добре де, не никой, но много малко клиенти достигат до моя продукт и бизнес. Какво да правя? Вероятно доста фирми достигат до маркетинговите и ПР специалисти с подобен въпрос. Как да си изградя положителен имидж? Как да разберат, че ме има?

Много просто. Бъдете това, което сте. Коректна фирма и към клиентите, но и към служителите си. Инвестирайте в различни типове подходяща реклама. Старайте се, да спазвате клишето „клиентът винаги има право“, дори и когато това не е така. Инвестирайте в добрата си репутация и се постарайте, мълвата за Вас и качеството, което предлагате, да се носи от клиент на клиент.

Предвид електронните времена, в които живеем много хора разчитат на Интернет, за да намерят необходимата им информация и услуги. Следователно, добре е да инвестирате в Интернет реклама. Каква форма обаче да изберете за нея? Стандартните банери, различни статии или пък нещо тотално отличаващо се и по-нестандартно от обичайните канали за връзка с публиките?

Имаме такова предложение. Изберете сертификат Коректна Фирма.

Това е документ, базиран на резултатите от алгоритъм за проверка на добрата репутация на фирмите в Интернет.

Да започнем подред.

Представете си, че Вие сте клиентът (работникът).

Доволни сте от дадена фирма и услугите и/ или продуктите и.

Какво правите? Влизате в социалните мрежи, различни форуми в които членувате, в блога си, а защо не и в различни сайтове, където служителите споделят задоволството или негативните си впечатления от работата в дадена фирма? Оставяте мнение, положително, или отрицателно.

Голям брой хора, посещаващи съответното електронно място, прочитат мнението Ви.

В съзнанието им се заформя мисълта „тази фирма е коректна / некоректна, добре е да знам, ако ми потрябва подобна услуга или попадна на тяхна обява за работа или друго…“.

Тук идват момчетата от Полша. Иновативен екип, разпознал наличието или липсата на негативни коментари в космоса Интернет като надежден показател за добросъвестността на даден юридически субект. Изработили специален алгоритъм, базиран на споделянията в мрежата. След редица тестове, резултатът от алгоритъма се доказал като солиден и достоверен. Решили, да го удостоверяват със сертификат (връзка към материала за сертификата). Добре де, но какъв сертификат? Логично, такъв, за Коректна Фирма.

Документът – доказателство за липса на негативни потребителски мнения, тръгнал на странство из Европа. След Чехия, Германия, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия и Словения, пристигнал благополучно в България. Бизнесът и у нас го припознал като надежден и иновативен начин да помогне на разпространението на добрата си репутация. И така, вече 18 хиляди фирми намират своето място на http://www.korektnafirma.com – мястото, доказало се като събирателен център на добрия бизнес в България.

 

Е, искахте идея, как да научат за Вас – дадохме Ви решение. Всеки сертификат Коректна Фирма, върви със съответното място в сайт http://www.korektnafirma.com – място, което отвоюва все повече позиции като база данни, където заетите хора влизат, за да намерят бизнес, на който да се доверят, спестявайки си време, излишни главоболия и негативни емоции с недобросъвестни „бизнесмени.“

Станете част Коректните Фирми на България. Заслужава си.

Pin It

About admin

Check Also

Часовници Emporio Armani

Черен петък на часовници Emporio Armani

Във вълнуващата комбинация от елегантност, прецизност и модерен дизайн, часовниците Emporio Armani се нареждат сред …