Защо си струва да използваме професионална картофобелачка ?

Ако приемем, че сте управител на ресторант, но все още се колебаете, дали да инвестирате във висококачествено оборудване, или с приоритет действате към обслужващия персонал, сервитьори, визия на ресторанта и реклама, то тогава тази статия е за Вас.

Представяме Ви няколко причини, поради които да изберете професионална картофобелачка, пред традиционата такава, или пред човешкия капацитет, ползващ добре познатия метод, а именно белене на картофи с нож…

Приятно четене!

  1. Професионалната картофобелачка ще разреши редица проблеми, когато се касае за натоварено заведение, което в час пик се пълни и клиентите са взискателни.
  2. Кортофобелачката ще спести от времето на готвачите, а те ще могат да се насладят на кулинарните шедьоври, вместо да губят време в подготовка на зеленчуците и плодовете.
  3. Картофобелачката от висок клас ще Ви служи дълги години, а само за няколко месеца ще се възвърнат парите, инвестирани в професионална такава.

И сега няколко въпроса, които предполагаме си задавате, както и кратките им отговори…

Въпрос 1 – Колко струва професионална картофобелачка?

  • Цените в MixHoReCa.com – един от онлайн магазините, в които направихме проучване, специално за статията, варират между 1590 лева и 2500 лв., като цената зависи от натоварването, функциите и срока на годност.

Въпрос 2 – Защо да харча пари за подобни белачки за зеленчуци, като персоналът може да свърши задачите, вместо да автоматизирам процесите?

  • Да, както сами питате, автоматизиране на процесите е нещо много важно за всеки бизнес, без значение от неговата ниша. В случаят с ресторантското оборудване, когато натоварването е огромно, определено си струва да имате професионална белачка за картофи, както и друга, за друг тип зеленчуци.

Въпрос 3 – Заведението ми се пълни само на обяд, като с приоритет предлагаме обедно меню, струва ли си да имам професионално кухненско оборудване и по-специално картофобелачка?

  • Ако приемем, че на обяд не предлагате ястия с картофи, то тогава подобна инвестиция е ненужна, но при положение, че често се поръчват ПКС, както и готвите супи с картофи, предлагате и други ястия с варени, пържени, печени картофи, както и картофи на пара, то тогава е логично да инвестирате в подобен уред!

Финални думи

В настоящата статия представихме няколко важни причини, поради които си струва да инвестирате в професионална белачка за картофи, както и такава за друг тип зеленчуци.

Инвестицията в професионални кухненски уреди, аксесоари и технологични джаджи си струва тогава, когато натоварването е голямо.

Представихме и отговоните на клиентски запитвания с цел да подпомогнем направата на избор, когато сте готови на подобна инвестиция. Вярваме, че сме Ви били полезни, а ако споделите статията с партньори, ще Ви бъдем и признателни!

Pin It

About admin

Check Also

Етеричните масла и ползата им върху нервната система

Състоянието на психиката е точно толкова значимо, колкото е и физическото ни здраве. Емоционалният баланс …