Авточасти от сервиз Петков

Едва ли има някой, който да не обича своето „железно конче“, т.е. своят автомобил. Същото важи и в периода, когато трябва да се погрижим за него, да го нахраним, ако ни позволите така да се изразим.

Всички знаем, че на пазара в България, както и в много други държави, сме заляти от некачествени автомобилни части, и когато дойде време за автомобилен ремонт, ни се предлагат поне две решения – евтино и скъпо.

Естествено, ние, от СПЕСТИ ИНФО вярваме, че евтиното винаги излиза скъпо и Ви призоваваме да подменяте дефектиралите части с оригинални, с доказан произход, с части ,които ще имат по-дълъг експлоатационен цикъл.

Нещо повече, необходимо е да се извършва редовна поддръжка на автомобили и мотоциклети, като сменяте маслото на двигателя, спирачните накладки, свещите, филтрите, както и останалите течности.

Никога не бива да чакате последния момент, тъй като това може да доведе до сериозни последствия, респективно и на много висока цена за ремонт.

Състоянието на автомобила е важно да бъде следено от оторизиран сервиз, какъвто е и сервиз Петков, като по този начин ще се води история на Вашето превозно средство и лесно ще се знае, какво е за смяна, и какво – не.

Без значение, дали ще поверите автомобилните услуги на сервиза, посочен по-горе, или ще изберете друг сервиз, то отново Ви казваме, внимавайте с авточастите.

Търсете резервни части в оригиналната опаковка, попитайте за произхода и естествено, всичко зависи с възможностите. А

Да, всичко е просто, автопроизводителите сами не произвеждат авточасти и компоненти, поръчват ги от водещи компании в Европа, Америка, Япония, Корея, които се специализират в производството на определени компоненти и части от автомобили и те, от своя страна, ги опаковат в оригиналната опаковка на автомобилите за по-нататъшна продажба чрез магазини, бензиностанции, автосервизи. Така че, много е трудно да се установи коректния търговец, затова – доверете се на сервизът, попитайте за произхода и ще останете доволни. Едва ли има майстори, работещи в даден сервиз, които да поръчват части, които да се повреждат, да дават дефект, тъй като това би довело до редица недоволни клиенти, а от тук идва и логиката, че закупуването на части от автомобилни сервизи е най-логичното и правилно решение.

Pin It

About admin

Check Also

Как да пестим пари и да не се изкушаваме от оферти?

Как да пестим пари по време на изкушаващите оферти покрай Черен петък

Въведение Черният петък е едно от най-известните събития в света на шопинга. Този ден е …