Аварийни авто и мото ключарски услуги от Kom Keys

Днес, уважаеми читатели на Spesti.info ще Ви представим компанията Kom Keys, която е специализирана в обслужването на защитни механизми на автомбили, мотоциклети, скутери и други сходни.

Днес, уважаеми читатели на Spesti.info ще Ви представим компанията Kom Keys, която е специализирана в обслужването на защитни механизми на автомбили, мотоциклети, скутери и други сходни.

Ако търсите авариен автоключар, то без съмнение това е компанията, от която се нуждаете. Научете защо …

Първо – ключарите разполагат с изключително надеждна и съвременна техника, която е модерна, сертифицирана, доказана в световен мащаб.

Второ, екипът от специалисти е добре обучен, с многогодишен опит и може да се справи с всякакви проблеми, касаещи отключващите и заключващите механизми на дори най-новите модели автомобили.

Трето, комплексните услуги, които компанията предлага.

Естествено, има още много други причини, поради които да позвъните на авариен автоключар, ползвайки този телефон: 0898 585859, но по-горе представихме някой от основните.

Ето и други предимства на компанията, пред останалите, предлагащи подобни услуги:

Всички аварийни случаи се поемат до 60 минути, без значение в кой квартал на София се намирате.

Обслужват се всички райони на София, като се гарантира адекватно съдействие, спрямо създалата се ситуация.

Цените на аварийните ключарски услуги се определят на място или по телефона, тъй като всички брави са различни и цената се определя спрямо конкретните дейности.

KomKeys предлага автоключарски услуги, чрез които ще разрешите проблемите си с паленето, с отключването, с имобилайцера и с другите съвременни защитни механизми.

Майсторите се славят като едни от най-добрите, те знаят че бързината е едно от най основните услуги, които очаквате, а екипът знае как да го направи бързо и качествено.

Нещо повече, веднъщ обслужени от Kom Keys, шансът да продължите да поверявате тази част от услугите на компанията е огромен. За това говорят и добрите отзиви, мнения и атестации от настоящи клиенти.

Ако сте готови да потърсите представител на компанията, то можете да сторите това по следните начини:

На място в офиса, намиращ се в град София, Младост 1 или на Тел: 0898 58 58 59

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 1 бл.70А , ул. Андрей Сахаров , магазин N:5 Имейл: komkeys@abv.bg Уебсайт: https://komkeys.com/

Pin It

Comments are closed.